Sânziana Buruiană alăptează de șapte ani și își dorește să intre în cartea recordurilor

2 minute de citit
Imagine - sanziana-buruiana-alapteaza-de-sapte-ani-si-isi-doreste-sa-intre-in-cartea-recordurilor
Cuprins

Sânziana Buruiană alăptează de șapte ani și își dorește să intre în cartea recordurilor

Sânziana Buruiană, vedeta de showbiz, cunoscută de cei mai mulți drept asistentă TV, alăptează de șapte ani încontinuu.

Aceasta este căsătorită cu Nicolae Zuluf încă din anul 2015, iar fetița lor cea mare a venit pe lume în următorul an. Cei doi se declară ca fiind un cuplu fericit, care are suișuri și coborâșuri ca oricare.

Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul prietenei de breaslă a Sânzianei, și anume, Andreea Tonciu: ”Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el” a declarat Sânzi. ”La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a adăugat ea, citată de spynews.ro.

Fosta asistentă TV, a fost intervievată de curând de emisiunea Xtra Night Show, iar aceasta a declarat că „Mai alăptez. Cea mică e non-stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea, a venit cea mică. Le adorm foarte repede”.

Se pare că Sânzi continuă alăptarea orice s-ar întâmpla, fetița cea mare nu mai este alăptată deoarece a început școala, dar cea mică continuă să fie alăptată. Mai în glumă, mai în serios, Sânziana declară ca i-ar plăcea să intre în cartea recordurilor, va trebui să depășească 12 ani de alăptat. Oare va reuși?