Cei mai așteptați bebeluși din 2023. Vedete care vor naște în noul an

5 minute de citit
Imagine - cei-mai-asteptati-bebelusi-din-2023-vedete-care-vor-naste-in-noul-an
Cuprins

Ce actrițe și cântărețe celebre vor naște în 2023.

 

Anul 2023 vine cu o mulțime de surprize pentru multe vedete. Iar una dintre experiențele de neuitat prin care pot trece marile nume din industria filmului și muzicii, autohtone și internaționale

 

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți în 2023.

 

Theo Rose (25 de ani) a confirmat în luna noiembrie 2022 că urmează să devină mamă pentru prima oară. Artista și iubitul ei, regizorul și actorul Anghel Damian (31 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară în 2023.

Cei doi au vorbit despre copil, la doar patru luni după ce s-au afișat oficial, în public, ca un cuplu. Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel…sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții – a spus Theo într-un Instastory. La foarte scurt timp după anunțul juratei de la “Vocea României”, Anghel Damian s-a declarat și el copleșit de vestea că va deveni tătic.

Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune – a spus Anghel Damian, potrivit protv.ro.

 

Daniela Crudu așteaptă primul ei copil

Fosta asistentă de televiziune a anunțat la sfârșitul lunii octombrie că este însărcinată în al doilea trimestru, iar la începutul anului viitor, va de veni mămică pentru prima oară. „Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, anunța Daniela Crudu, la momentul respectiv, pentru Fanatik.

 

Vedeta de televiziune locuiește de ceva timp în Suedia, împreună cu iubitul ei, însă de câteva luni, s-a întors în România. Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online – povestea Daniela Crudu, despre viitorul tătic al copilului ei,  în urmă cu puțin timp.

 

Roxana Hulpe a ținut sarcina ascunsă timp de șase luni

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV, în vârstă de 32 de ani, va aduce pe lume un copil la începutul lui 2023. Vedeta și iubitul ei, Bogdan Rădulescu, vor avea un băiețel. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste. Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele – mărturisea vedeta de la Pro TV, în urmă cu câteva săptămâni.

 

Emily Burghelea va deveni mămică din nou în 2023

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei au o fetiță, Amedea, în vârstă de 1 an și șapte luni, iar anul care vine vor deveni din nou părinți. Emily Burghelea a descoperit că este din nou însărcinată în vară, după ce i s-a făcut brusc rău în timpul filmărilor unui reportaj pentru emisiunea “Vorbește lumea”, pe care o prezintă alături de Cosmina Păsărin și Majda. Prezentatoarea a crezut că îi este rău din cauza anemiei sau a oboselii excesive, dar medicii i-au dat o veste surprinzătoare. Azi am trecut de la agonie la extaz! Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau de fapt că familia noastră se mărește! Bebe nu știa ce se mai facă să ne dăm seama că este acolo! a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare pe patul de spital, cu testul de sarcină pozitiv în mână și o ecografie.

 

Sursă: unica

https://www.unica.ro/vedete/cei-mai-asteptati-bebelusi-din-2023-vedete-care-vor-naste-in-noul-an-473274